Frivillig i FIK

Fællesskab og fede oplevelser

Bliv en del af et spændende sportsligt miljø og fælleskab

I Frederikshavn Ishockey Klub har vi brug for frivillige hjælpere for at kunne gennemføre vores aktiviteter og løse forskellige opgaver i klubben. Vi er en stor forening med medlemmer og frivillige i alle aldre, og vi prioriterer trivsel og fællesskab meget højt. Hvert år slutter vi sæsonen af med en fest/spis-sammen-aften for vores frivillige.


Herunder er listet nogle af de opgaver i hallen, vi mangler hjælp til:

- Praktisk hjælp i hallen under stævner og turneringer

- Køkkenhjælp og madservering til holdene ved turneringer

- Morgenmad til academy-spillerne inden de skal i skole

- Kontaktfamilier til vores udenlandske ungdomsspillere

- Rekruttering af nye spillere, fx hjælpere til LøveHockey

Øvrige aktiviteter

Ind imellem bliver vi også tilbudt opgaver som fx p-vagter, servering eller barvagter til større arrangementer og koncerter, hvor FIK kan tjene en skilling til klubkassen ved at hjælpe til. Her samler vi frivillige, der ved at hjælpe til, får en sjov oplevelse sammen, og samtidigt bidrager til FIK og støtter vores ungdoms- og talentarbejde i klubben.

Holdledere og trænere

På alle hold har vi frivillige holdleder, der hjælper spillerne og sørger for alt det praktiske omkring holdet til deres træninger og kampe, samt trænere og assistent trænere, der hjælper på isen. Har du mod på det, kunne det også være en frivillig opgave, du kan byde ind på.

Vil du høre mere

Måske kunne en af ovenstående opgaver være noget for dig? Du bestemmer selv, hvor meget og hvornår du har lyst til at hjælpe, og så finder vi ud af resten sammen. Send en mail til vores klubkoordinator Annette på aol@fik.dk, så kontakter vi dig.