FIK's hold

FIK's hold inddeling

Løvehockey

Nye spillere i alderen 4-12 år bliver introduceret til sporten gennem løve-ishockey, som er Dansk Ishockey Unions rekrutterings- og opstartskoncept. I FIK afholder vi flere gange årligt Ishockeyens Dag, hvor vi byder alle interesserede indenfor, både børn og forældre er velkomne på isen. Disse arrangementer bliver annonceret på vores facebookside og hjemmeside. Nye spillere er også altid velkomne til at møde op til vores træninger på U6/U8.

Læs mere om starte til ishockey her: Løvehockey


Ungdom og elite

I FIK har vi ungdomshold i alle årgange fra U6/U8 til og med U20/Ny Liga under Dansk Ishockey Union. Vores ungdomshold fungerer som fødekæde til eliteholdet Frederikshavn White Hawks, der drives af EliteNord A/S.


FIK Elite Hockey Academy 

Vores FIK Elite Hockey Academy er for de spillere, som ønsker at fokusere fuldt ud på at nå et internationalt eliteniveau som seniorspillere. Her er fokus på den enkelte spillers udvikling og mulighed for at kombinere uddannelse og elitesport.
Se mere her: Elite Hockey Academy


Damehold og KvindeLiga

Piger og drenge spiller på U-hold sammen indtil omkring U16/U18. Herefter kan pigerne rykke over på vores damehold eller vores KvindeLiga hold, som er det højeste niveau i kvindeishockey indenfor Dansk Ishockey Union. Kvinder kan også spille med på vores motionshold C.

Motionshockey & OldTimers

Ishockey er super god motion – og i FIK har vi 3 motionshold, A – B – C, hvor der er plads til alle, både øvede og nybegyndere. Motion C er et mixhold for både herrer og damer. Se mere her: Motionshockey


Pay-n-play og Firmahockey

Få en sjov oplevelse på isen sammen med kolleger og venner. Med Pay-n-Play kan I booke jeres helt egen ishockeykamp og dyste mod hinanden på isen. Vi sørger for det hele og har låneudstyr klar til alle, I skal bare møde op og have det sjovt. Firmahockey har desværre lagt stille siden tiden med Covid-19, men vi håber snart at kunne starte dette populære koncept op igen.

Se mere her: Firmahockey.dkFællesskab - Vilje - Udvikling