Elite talentudvikling

Talentudvikling på højeste niveau

FIK Elite Hockey Academy er for dig, der er ambitiøs og målrettet. At blive en succesfuld ishockeyspiller kræver vilje, struktur og et langsigtet fokus i din træning og udviklingen af de sportslige og menneskelige kvaliteter, der skal til for at gå hele vejen.

 

Vi giver dig muligheden, rammerne og den sportslige og menneskelige uddannelse, der kræves for at blive elite ishockey spiller på internationalt niveau.

 

På FIK Elite Hockey Academy arbejder vi målrettet på at udvikle dine ishockeymæssige færdigheder gennem specialtræninger, individuel træning og fysisk træning. At være ishockeyspiller på elite niveau betyder også, at du skal spise og sove rigtigt, så din krop altid er i topform. Det hjælper vi dig med at blive god til, så du får mest ud af den sportslige træning.

 

Via et tæt samarbejde med Frederikshavn White Hawks og Frölunda HC sikrer vi, at der løbende er det rette indhold, niveau og fokus i træningerne og indholdet på FIK Elite Hockey Academy.

 

Du kan forvente en komplet ishockey uddannelse, med fokus på at give dig den størst mulige chance for at blive elitespiller.