Kontingent

Kontingent i FIK

Alle medlemmer oprettes automatisk med halvårlig betaling og krydsordning, hvor du skal hjælpe i klubben 6 gange i løbet af sæsonen, se mere om krydsordningen længere nede på siden.


Kontingent opkræves ultimo august og ultimo december. FIK Academy betales månedligt. 


Kontingent opkræves via Holdsport og alle priser er excl. betalingsgebyrer til Holdsport. Ønsker du ikke krydsordning og dermed et højere kontingent, eller ønsker du månedlig betaling, skal du sende en mail til kasserer@fik.dk og bede om dette. 


I FIK er alt undtagen forplejning betalt, når du har betalt kontingent; busser og overnatninger til DIU's turneringer og stævner, trænere, isleje, træningsudstyr osv. osv. Sådan er det ikke i mange andre ishockeyklubber, så derfor håber vi, at du både betaler dit kontingent med glæde og at du husker at hjælpe til i FIK minimum 6 gange i løbet af sæsonen.

Til kampe og turneringer på hjemmebane skal forældre hjælpe til med boksvagter på sit barns hold, uanset hvilken kontingenttype man vælger.


De nærmere vilkår for vores krydsordning (Klub-FIK kontingentet) kan du se ved at klikke her:


20230930 Vilkår for Klub-FIK Opdateret september 2023.pdf


Skøjteslibning er inkluderet i dit kontingent. Fra U6/U8 til og med U14 er der endvidere en årlig pakke med klubbeklædning inkluderet.


Kontingentsatser sæson 2022-2023

Kategorisering af kontingenter på hold:

U6/U8

U10

U12

U14

U16

U18

Divisionen (U20)

Damehold

KvindeLiga

Motionister (A, B & C)

Oldtimers

FIK Elite Hockey Academy

Alternative kontingenter (eks. skabsleje eller morgentræning)


Oversigt over FIK's kontingenter - og mulige betalingsløsninger